Id wechat awek cakaap lucah

Nyatakan sebab mengapa sertai CJM : Sebagai ikhtiar untuk mencari teman hidup kerana saya tidak mempunyai ramai kawan lelaki. Simple dan humble Ciri-ciri pasangan idaman : Yang boleh terima saya seadanya Boleh terima keluarga saya seadanya Serius untuk menjadi kan saya isterinya Boleh m'bimbing saya tentang agama Sanggup bersusah payah dengan saya Sbb sertai CJM : Ingin mencari calon suami Assalamualaikum.

Semoga usaha dan ikhtiar ini dipermudahkan Allah untuk bertemu jodoh.. Teman berhajat mencari bakal isteri yang sudi berkongsi matlamat hidup, iaitu mematuhi hukum syariat islam yang berlandaskan Al Quran dan sunnah..inshaa Allah Nama : Muhammad Jantina : Lelaki Umur : 40 tahun Tentang diri : Seorang insan daif yang banyak kekurangan dlm diri dan cuba memperbaiki. Ciri-ciri pasangan idaman : Seorang muslimat yang menjadikan hukum syariat Allah dan sunnah rasul Nya sebagai perkara paling utama dalam hidup. Keutamaan kepada yang tidak berkerja atau yang berkerja untuk mencari redha Allah semata-mata bukan kerana duit.

id wechat awek cakaap lucah-29

Bro, download cerita baru , Apa cerita baru yang ada? dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well...

Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je.

Bukan nak kata mereka membebankan saya, tidak sama sekali, cuma... Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well…

saya ni bukan jenis yang follow cerita baru, terutama sekali cerita melayu. Saya bukan jenis yang rajin tengok tv, bila remote ditangan saya, dan wife saya tengah tak fokus pada rancangan di tv, maka saya akan buka channel HBO, ” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Last modified 03-Dec-2015 23:17